Ժուլիեն
AMD
Այս տաք և դեկադենտ ուտեստը սկսվում է հավի կամ տավարի մսի նուրբ կտորներից, որոնք նրբորեն տապակվում են անուշաբույր սնկով հարուստ, սերուցքային սոուսով: Այնուհետև խառնուրդը նրբորեն թխվում է, որպեսզի համերը միաձուլվեն՝ ստեղծելով համերի ներդաշնակ համադրություն: Տաք մատուցվող ժուլյենն ունի սերուցքային հյուսվածք՝ սնկով մի փոքր թթվայնությամբ, որը լրացվում է սոուսի նուրբ քաղցրությամբ, ինչը այն դարձնում է կատարյալ ընտրություն սրտանց և բավարարող ընթրիքի համար: